Blog

Početna » Magazin » 2015 » Jun » 3

Cooler Master pokazao novo MasterCase kućište
Kompanija Cooler Master stigla je na ovogodišnji Computex 2015 i pokazala svoje novo kućište nazvano MasterCase. Radi se o prvom na svetu modularnom kućištu srednje veličine sa spoljašnjim proširivanjem.

MasterCase je vesnik nove familije kućišta koja će nuditi neuporedivu kontrolu nad formom i funkcijama. Inspiracija je dobijena iz MasterConcept-a, revolucionarnog koncepta kućišta razvijenog u sedištu Cooler Mastera. MasterConcept i MasterCase označavaju nove temelje u načinu na koji su računari dizajnirani, a osnova svega je - FreeForm.

Cooler Master želi da korisnici imaju apsolutnu kontrolu nad tim kako njihovo kućište izgleda i koje ima funkcije. Na Computexu 2015, Cooler Master debituje sa MasterCase 5 modelom koji će imati tri različite iteracije. FreeForm omogućava da svako kućište bude drugačija konfiguracija, te korisnicima nudi mogućnost nadogradnje, umesto kupovine novog kućišta.

Osim konceptualnog modularnog kućišta visine 460 milimetara, najavljene su tri iteracije istog koje će se naći u prodaji. To su MasterCase 5, MasterCase Pro 5 i MasterCase Maker 5. Dok MasterCase 5 ima dve ručke za nošenje na vrhu i standardna vratanca, MasterCase Pro 5 donosi rupičasti ili ravni gornji deo/poklopac, dok se MasterCase Maker 5 može podičiti frontalnim, u značajnoj meri otvorenim prostorom kako bi se uvećao protok vazduha i podstaklo upumpavanje svežeg vazduha u kućište preko frontalnih ventilatora.IZVOR


JoKeR
03.06.15
300
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2203

Top komentatori


Ko je online
Total online: 34
Guests: 34
Users: 0