Blog

Početna » Magazin » 2015 » Septembar » 26

Biciklom prešao 400 kilometara da bi kupio kafu svojoj ženi!
Britanac Dejvid Pedlou (70) dok je bio u prodavnicama u svom gradu primetio je da polako nestaje omiljena vrsta kafe njegove supruge. Pa se zabrinuo gde bi mogao da nabavi tu vrstu kafe koju njegova žena pije svako jutro..

Brzo je morao da smisli gde bi i kako da nabavi ovaj proizvod koji njegova supruga obožava da pije svako jutrp.Jer omiljena vrsta kafe, Džeki Pedlov, Dejvidove supruge je je "Grand Mer", je bila dostupna samo u Francuskoj.

Ali za Djevida kada je reč o njegovoj ženi nijedna prepreka ne može da ga zaustavi! Iako Dejvid nema automobil uradio je jednu neobičnu,romantičnu i zanimljivu stvar!

Dejvid je seo na svoj bicikl i započeo putovanje iz svog grada, Plajmouta u Velikoj Britanji do luke gde je uhvatio noćni trajekt do Roskofa u Francuskoj, putovanje koje je bilo dugo gotovo 400 kilometara.!

Kada je Dejvid došao u Francusju kupio 30 kilograma "Grand Mer",kafe u vrednosti od oko 160 evra i vratio se nazad u Englesku.

"Nisam išla sa njim zato što ne podnosim putovanja, naročito po moru, morala bih da popijem pilule protiv mučnine, posle kojih bi mi bilo neophodno nekoliko dana oporavka. " rekla je Džeki.

IZVOR


DUH
26.09.15
298
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2205

Top komentatori


Ko je online
Total online: 60
Guests: 60
Users: 0