Blog

Početna » Magazin » 2015 » Decembar » 10

Beskućnik ogrebao 500.000 dolara na lutriji!
Da se osvoji glavna nagrada na "Eternal Splendor" lutriji države Kolorada šanse iznose jedan prema 840.000, ali beskućniku Majklu Ingforsu (60) se upravo to dogodilo.!..

Majkl Ingfors je u poslednjih šest godina bez krova nad glavom, nada se da je proveo poslednju noć spavajući na podu. Pošto je ostao bez posla i razveo se, počeo je da pije, ali se nije predavao.

"Majkl je video dno i bio je na ivici,Međutim, nije se predavao. Znao je da će se kolo sreće okrenuti, ako bude istrajan."rekao je za 9News Džeremi Kovalis iz skloništa za beskućnike u gradu Aspenu

Šezdesetogodišnjak je srećku kupio u prodavnici na benzinskoj pumpi. Kada je izgrebao broj, istrčao je iz prodavnice vrišteći od oduševljenja da bi potom proveo svoju poslednju noć na podu u lokalnoj crkvi.

“Pitao sam ga šta će da uradi s novcem, a on mi je odgovorio da će ići na neke kurseve, kao i da želi da uspostavi vezu s ćerkom, koju nije video više od 20 godina”, ispričao je Kovalis.

"Ne verujem da redovno kupuje srećke od deset dolara, ali toga dana je to uradio i isplatilo mu se", nastavlja on.

"To je divna priča i inspirativna za mnoge, jer od svih ljudi koji su mogli da dobiju pola miliona dolara, nema osobe kojoj bi više koristila nego nekome ko spava u skloništu za beskućnike."

IZVOR


DUH
10.12.15
252
glasova: 2

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2163

Top komentatori


Ko je online
Total online: 23
Guests: 23
Users: 0