Blog

Početna » Magazin » 2016 » Januar » 10

Baka rodila svoju unuku!
U teksaškom medicinskom centru, žena koja je pristala biti surogat-majka rodila je i zdravo ete.Ova vest ne bi toliko bila zanimljiva ali ipak jeste jer je baka na svet donela svoju unuku.!...

Tako da je posle dugogodišnjih problema sa neplodnošću i tri pobačaja Keli Mekisak (28) je konačno postala majka!

Trejsi Tompson (54) ponudila se roditi dete svojoj kćeri Kelley McKissack (28). Kelly, koja je imala dugogodišnje probleme s neplodnošću i tri pobačaja.I sada napokon je postala majka i to zdrave devojčice Kelcey.

Sa ovim rođenjem Trejsi kao surogat majka i kao biološka majka kćerke Keli je sebi zapravo rodila unuku! A sami doktori su rekli da je rođenje bebe Kelcey pravo medicinsko "ekstremno čudo."

" Mama mi je dala najlepši poklon u životu. Htela sam da imam sopstveno biološko dete, a kako nisam mogla veliki broj žena je želeo da mi pomogne”, izjavila je medijima novopečena majka.

Mada je gospođa Thompson već sedam godina u menopauzi, metodom potpomognute oplodnje lekari su uspešno implantirali zametak Dok se sam medicinski rezultat naziva pravim medicinskim čudom.

“Ovo je pravo čudo da je žena u godinama kao što je Trejsi ostala u drugom stanju i iznela trudnoću”, izjavio je Dr. Džosef Leveno iz medicinskog centra u Teksasu koji je izvršio postupak

IZVOR
DUH
10.01.16
273
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2162

Top komentatori


Ko je online
Total online: 49
Guests: 49
Users: 0