Blog

Početna » Magazin » 2015 » Decembar » 1

Ako polože ispti iz joge robijaju kraće
Za dobro vladanje i davanje krvi su uvek bili uobičajeni načini da se dobije malo skraćenje zatvorske kazne! Sada su vlasti u Indiji su smislile veoma neobičnu stvar koja bi mogla pomoći i zdrastveno i humano zatvorenicima...

Osuđenici u centralnom zatvoru Džeravada će dobiti skraćenje kazne odčak tri meseca ako polože ispit iz joge! Da, dobro ste pročitali. Zatvorenici će dobiti skraćenje kazne u trajanju od tri meseca ukoliko polože ispit iz joge.

Da li je suvišno napomenuti da je već sada više od 500 zatvorenika počelo da vežba jogu? Ovaj neobičan program prevaspitavanja zatvorenika počeo je na Međunarodni dan joge koji se obeležava 21. juna.

“Tokom praktikovanja joge vežba se celo telo. To je proces koji povezuje telo i dušu. Povećava efikasnost i kocentraciju. Dokazano je da joga donosi pozitivne misli i pomaže u promeni navika”, rekao je Bušankumar Upadaj, direktor zatvora.

On je najavio da će uskoro i onima koji se nalaze u istražnom zatvoru i koji čekaju početak suđenja biti omogućeno da vežbaju jogu.

IZVOR


DUH
01.12.15
266
glasova: 1

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2162

Top komentatori


Ko je online
Total online: 63
Guests: 63
Users: 0