Blog

Početna » Magazin » 2016 » Januar » 15

8 TAJNI PRIVLAČNIH DAMA: Postanite neodoljivi svakom muškarcu
Ne radi se o izgledu i konvencionalnim standardima lepote, već o sledećim faktorima

1. Osmeh
Mnogo puta su istraživanja pokazala da su nasmešena lica neodoljiva. Kad imate iskren osmeh na licu, ljudi vas automatski doživljavaju kao prijateljski nastrojenu osobu u čijem se društvu osećaju prijatno. Zato se nasmešite!

2. Govor tela
Opušten položaj ruku i tela je jasan znak da ste pristupačni i raspoloženi za druženje. Ako, na primer, imate prekrštene ruke ili noge ili nervozno tipkate po mobilnom telefonu, šaljete neverbalnu poruku da niste zainteresovani za komunikaciju s drugima.

3. Duhovitost
Ne kaže se bez razloga da je smeh najbolji lek. Ako se smejete, odmah ste atraktivniji. A ako uspete da nasmejete ljude u svom društvu, usrećićete ih. Zauzvrat će i oni vas da nagrade pozitivnim emocijama.

4. Opuštenost
Stalno ste zabrinuti šta drugi misle ili pričaju o vama? Ove navike morate odmah da se rešite. Budite samouvereni u komunikaciji jer niko ne voli napete osobe. Odbacite negativne misli i opustite se. Još jedan savet: prilikom razgovora sagovornika gledajte uvek u oči, ali nemojte da zurite…

5. Prijatan miris
Na ovo nije teško uticati. Dovoljne su samo dve reči: lična higijena. Ok i treća – parfem.

6. Držanje
Uspravite se i hodajte puni samopouzdanja. Odmah ćete da se osećate bolje! Ako vam samopouzdanje i nije trenutno najjače, pretvarajte se da jeste. Verujte, uvek pali. A samouverenost je i te kako privlačna suprotnom polu.

7. Odeća
Niko ne očekuje da ste odeveni od glave do pete u Šanel, ali vodite računa da nosite odeću koja je baš za vašu građu tela. Zaboravite na usku ili preširoku garderobu.

8. Kosa
Svi stilisti se slažu da je lepa i negovana kosa vrlo bitan element nečijeg stila. Zato ne zaboravite na frizuru! Neka vam je kosa uvek čista, a ako je farbate, držite izrastak na oku i redovno se šišajte.

Imate sve što je potrebno, samo možda ne znate kako to da iskoristite…

IZVOR


TPK
15.01.16
252
glasova: 2

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2214

Top komentatori


Ko je online
Total online: 80
Guests: 80
Users: 0