Blog

Početna » Magazin » 2015 » Novembar » 14

7 mesta na kojima ni u ludilu ne biste trebali da imate seks!
Postoji lista razloga zašto ova mesta treba izbegavati, a možda se već bili na nekoj zabranjenoj lokaciji

Seks nikako ne treba da bude monoton i važno je isprobavati nove poze. Ipak, na ovim mestima i nije baš preporučljivo imati seks.

Prljave misli modernih žena: O čemu savremene dame najčešće maštaju?

Neka mesta mogu biti opasna i po vaš život, dok zbog nekih drugih možete dobiti kaznu ili neku ne daj bože infkciju.

Uživajte u ljubavi ali i vodite računa!

1. U automobilu, za vreme vožnje

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Sjevernoj Dakoti pokazalo je kako je čak 33 posto muškaraca i 9 posto žena učestvovalo u nekoj seksualnoj aktivnosti za vreme vožnje automobilom. Čak trećina njih priznala je kako su pri tom vozili prebrzo, druga trećina je priznala da su u nekom trenutku izgubili kontrolu nad vozilom i malo skrenuli sa puta, a čak 11 posto ispitanika za vreme vožnje pustilo je volan.

Naravno, suvišno je naglašavati koliko su takve aktivnosti opasne i mogu imati kobne posledice i za ostale učesnike u saobraćaju, ne samo za vas.

2. Na pesku

Seks na plaži svakako je jedna od najčešćih romantičnih maštarija, međutim ukoliko ga praktikujete na neadekvatan način, može biti uzrok brojnim infekcijama i upalama. Kako biste izbegli kontakt peska i genitalija, koristite peškir, ćebe ili bilo kakvu podlogu. Verujte nam na reč!

3. U šumi

Sa šetnje lako se može skrenuti sa staze i obaviti jedan dobar seks "na brzaka". Međutim, to vam nikako ne bismo preporučili. Vrebaju vas neugodni ugrizi krpelja koji mogu imati izrazito neugodne posledice, a tu su i brojne otrovne biljke, mišja groznica i brojne druge neželjene posledice koje nisu vredne jednog 'sretnog završetka'.

4. U vodi

Pravilo koje ste možda najviše puta prekršili, a svakako ne biste trebali. Osim što postoji veća opasnost od slučajnog skidanja kondoma, pa sve do činjenice da voda isušuje prirodni vaginalni lubrikant i izaziva suvoću. Vrlo brzo se napeta aktivnost može pretvoriti u bolno i neugodno iskustvo.

5. Na terasi

Svi koji žive na višim spratovima, zasigurno su barem jednom došli u iskušenje da probaju neke poze na terasi. Ne biste verovali koliko je veliki broj slučajeva kad su parovi, ili jedan od njih, pali s velike visine usled samog čina.

6. U kancelariji

Moramo vas razočarati, ali seks u kancelariji nikako nije dobra ideja. Osim mogućnosti otkaza i brojnih neugodnih situacija i razgovora koji bi nakon toga mogli uslediti, seks u kancelariji može vas koštati karijere i dobre reputacije.

7. Bilo koje mesto koje je ilegalno

Već smo mnogo puta pisali o parovima koji se nisu mogli suzdržati pa su svoje seksualne ambicije iskazali na javnim mestima. Osim što ih je to koštalo anonimnosti, usledile su i novčane i prekršajne prijave.

IZVOR


DUH
14.11.15
283
glasova: 2

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]

PROČITAJTE I...


KATEGORIJE
AutoMoto [249]
Film [150]
Hi Tech [225]
Lifestyle [41]
Ljubav i Sex [144]
Stil [13]
Sport [96]
Zanimljivosti [596]
Foto [11]
Zabava [109]
JetSet [56]
Zdravlje [187]


Chat


NOVO NA FORUMU
Kaladont imena
Pospana u Igre bez granica
Anketa
Koji vam je omiljen zanr filmova?
Total of answers: 2167

Top komentatori


Ko je online
Total online: 20
Guests: 20
Users: 0